Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державна підтримка
українського експорту
Укр | Eng | Рус
Сербія
Перелік країн
Контакти диппредставництв
Довідка про країну
Економічне співробітництво

Огляд економіки

Торговельно-економічні відносини

Торговельні обмеження

Кон’юнктура ринків
Товарообіг з Україною

Дані країни перебування

Дані Держкомстату

Торгівля послугами

Правові питання

Угоди з Україною

Законодавство країни перебування

Міжурядова комісія

Про МК та її склад

Пошук партнера

Комерційні пропозиції від фірм в країні перебування

Торги/тендери в країні перебування

Міжнародні бізнес-події

Інвестиційне співробітництво

Аналіз інвестиційного співробітництва

Галузеві об’єднання
Корисні посилання
Відгуки про Портал
Івано-Франківська обласна державна адміністрація
«Веб-Портал Державна підтримка українського експорту» за умови постійного поновлення інформації забезпечить українським товаровиробникам необхідну інформаційну підтримку в здійсненні ними зовнішньоекономічної діяльності»

Украинские нефтепродукты
Умови доступу до інформації про проведення тендерів у Республіці Сербія (вересень 2009 р.)  
Параметри: Законодавство у сфері ЗЕД, ЗЕД, Економічні новини

 

Умови доступу до інформації про проведення тендерів у Республіці Сербія (вересень 2009 р.)


В РС процедура та умови доступу до оголошень про проведення тендерів визначені законом про приватизацію, законом про агентство з приватизації, а також положенням про проведення тендерів та аукціонів.

Відповідно до чинного законодавства РС Агентство з приватизації визначає умови та критерії проведення тендерів, вартісні та часові параметри їх проведення.   

Агентство з приватизації Міністерства економіки та регіонального розвитку є уповноваженим органом в РС, яке здійснює всі заходи по підготовці і проведенню тендерів, аукціонів з метою подальшої приватизації тендерних об’єктів, а також закупівель товарів, послуг.

Зазначене Агентство (The Privatization Agency ) має веб-сайт (
www.priv.rs),  на якому розміщуються всі оголошення про проведення тендерів в РС ( у тому числі анг. мовою), а також інформація про результати вже проведених тендерів, включаючи повну інформацію про підприємства, які готуються на тендери або аукціони. Пошукова система бази даних передбачає пошук інформації про діючи, проведені і заплановані тендери і аукціони, по видам діяльності компаній, їх назв, міст розташування, термінам їх проведення тощо.

Продаж підприємств шляхом тендерної процедури складається з підготовки до продажу, їх оцінки, визначення тендерних пропозицій, укладання контракту. Процес підготовки тендеру включає підготовку тендерної документації та публікацію оголошення про тендер.

Пакет тендерної документації включає:

1.Контракт про конфіденційність, який підписується до відкриття пакету тендерної документації. 
2. Інформація про тендерний об’єкт, яка включає його назву і адресу, опис основної діяльності, організаційну структуру та структуру активів і власності, загальну вартість капіталу і активів в динарах та еквівалент в євро, інформацію про фінансові операційні результати та кредитний рейтинг підприємства.
3. Інструкція для учасників тендеру, яка визначає умови участі у тендеру, опис тендерної процедури та термінів її закінчення, умови та терміни відвідання тендерного підприємства, копії нормативно-правових документів РС, регламентуючих участь в тендерах та критерії відбору переможця. 
4. Проект контракту продажу.
5. Інші інформаційні матеріали і документи , необхідні для здіснення продажу через тендер.

Оголошення про тендери або запрошення для участі у тендерах публікується Агентством з приватизації в урядовій газеті Official Gazette RS, а також розміщується на веб-сайті www.priv.rs.

Оголошення про проведення тендерів та аукціонів містить наступну інформацію: назва, адреса та інша інформація про підприємство, опис основної діяльності, структура власності капіталу та активів, терміни і умови участі у тендері, номер тендерного коду, уповноважена контактна особа, яка володіє більш розгорнутою інформацією.

Розмір сплати за придбання тендерної документації визначається зазначеним агентством по кожному окремому тендеру в залежності від розмірів підприємства, результатів його діяльності, соціального становища працюючих та інше. Отримання тендерної документації здійснюється після сплати заінтересованими юридичними та фізичними особами, у тому числі іноземними, коштів.


Рішення про визначення переможця тендеру приймається більшістю голосів присутніх членів тендерної комісії та затверджується відповідним протоколом.

Тендерна комісія формується міністром економіки та регіонального розвитку РС. До її складу включаються також представники місцевої влади, на території якої розташоване підприємство, що виставлено на приватизаційний тендер, представники адміністрації підприємства та трудового колективу або відповідного союзу працівників, два представника причетних міністерств та відомств. У разі необхідності агентство залучає експертів та консультантів.
Подібна інформація про інші країни  
Австрія Азербайджан Алжир Аргентина Бельгія Білорусь Болгарія Боснія і Герцеговина Бразилія Великобританія В`єтнам Гвінея Греція Грузія Естонія Єгипет ЄС Ізраїль Індія Індонезія Ірак Іран Іспанія Італія Йорданія Казахстан Канада Киргизстан Китай Куба Кувейт Латвія Литва Ліван Лівія Македонія Малайзія Марокко Мексика Молдова Нідерланди Німеччина ОАЕ Пакистан ПАР Південна Корея Польща Португалія Росiя Румунія Саудівська Аравія Сенегал Сербія Сирія Сінгапур Словаччина Словенія США Таджикистан Туніс Туреччина Туркменістан Угорщина Узбекистан Україна Фінляндія Франція Хорватія Чехія Чорногорія Швейцарія Швеція Японія
Інші документи по цій країні  
Валюта Географічне розташування Державний устрій Довідкова інформація Економічне співробітництво Економічні новини Законодавство у сфері ЗЕД Захист внутрішнього ринку ЗЕД Інвестиції Кон’юнктура ринків Макроекономічні показники Міжурядова комісія Населення Національна символіка Святкові дні Товари агропромислового комплексу

 
Підписка на оновлення  

Українські експортери
ДИСКАВЕРИ БУРОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (УКРАИНА), ООО
ул. Яворницкого, 41, г. Стрий, Львовская обл.
НЕПТУН, ООО
3-ий пер. Шевченка, 3, с. Б. Дальник, Беляевский район, Одесская область
КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ, ООО
ул. Сомовская, 12 Б, Харьков
КРИСТАЛЛ, ВИННИЦКИЙ ЗАВОД, ДП
ул. 600-летия, 21, г. Винница
Експортоспроможна продукція
KSG АGRO, ХОЛДИНГ
Туши и полутуши свиные

ТЕХНОТОН-ЛУГАНСК, ООО
Нить полипропиленовая мультифиламентная

КАЛИБР, ООО
Болты

Комерційні пропозиції
ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ "БАЄР АФЛАК"
Компанія зацікавлена в реалізації фармацевтичної прощукції в Україні

DOMESTAV, LTD.
Компанія зацікавлена в експорті ламелей для каркасу ліжка зі смереки, ялини, сосни, тополі або вільхи. ...

MIVINA S.R.O.
MIVINA s.r.o. зацікавлена в поставках з України: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, ...

Тендери за кордоном
Бововняний очіс
Security Paper Mill India

Відбор компаній для проведення незалежних сертифікації та інспектування прибережних проектів
Oil and Natural Gas Corporation Ltd.

Аукціон на право користування надрами родовища кам'яного вугілля "Ташкумирське"
Держкомітет промисловості, енергетики та надрокористування Киргизької республіки