Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державна підтримка
українського експорту
Укр | Eng | Рус
В`єтнам
Перелік країн
Контакти диппредставництв
Довідка про країну
Економічне співробітництво

Огляд економіки

Торговельно-економічні відносини

Торговельні обмеження

Кон’юнктура ринків
Товарообіг з Україною

Дані країни перебування

Дані Держкомстату

Торгівля послугами

Правові питання

Угоди з Україною

Законодавство країни перебування

Міжурядова комісія

Про МК та її склад

Пошук партнера

Комерційні пропозиції від фірм в країні перебування

Торги/тендери в країні перебування

Міжнародні бізнес-події

Інвестиційне співробітництво

Аналіз інвестиційного співробітництва

Галузеві об’єднання
Корисні посилання
Відгуки про Портал
Запорізька обласна державна адміністрація
«Структура та можливості створеного Вами інформаційного порталу, на наш погляд, цілком відповідають завданням державної політики з розвитку експорту та будуть корисні як підприємствам, так і фізичним особам»

Украинские нефтепродукты
Щодо роботи 11-го спільного засідання Українсько-В'єтнамської Міжурядової комісії з питань торгово-економічного й науково-технічного співробітництва (22-24.12.2010)  
Параметри: Міжурядова комісія, Економічне співробітництво

 

Русскоязычный заголовок: О работе 11-го совместного заседания Украинско-Вьетнамской Межправительственной комиссии по вопросам торгово-экономического и научно-технического сотрудничества (22-24.12.2010)
 
 
Щодо роботи 11-го спільного засідання Українсько-В'єтнамської Міжурядової комісії з питань торгово-економічного й науково-технічного співробітництва (22-24.12.2010)
 
 
 
 
З 22 по 24 грудня в місті Ханой (В'єтнам) проходить Одинадцяте спільне засідання Українсько-В'єтнамської Міжурядової комісії з питань торгово-економічного й науково-технічного співробітництва.
 
Українську делегацію очолив заступник Міністра економіки України Валерій Пятницкий, в’єтнамську – перший заступник Міністра промисловості й торгівлі Соціалістичної Республіки В'єтнам Ле Зань Винь.
 
В рамках роботи комісії члени української делегації провели зустрічі в Міністерстві національної оборони, Міністерстві утворення й підготовки кадрів, Міністерстві сільського господарства й розвитку сіл, Державній корпорації «Vinacomin», а також із представниками провідних компаній і відомств В'єтнаму.
 
Сторони обговорили ряд важливих питань у перспективних сферах взаємної зацікавленості, зокрема: торгівлі, банківсько-фінансовій та інвестиційній, промисловій, високих технологіях, енергетиці, гірничодобувній, медицині та фармацевтиці, сільському господарстві, туризмі, будівництві.
 
У сфері промисловості серед інших, сторони обговорили питання: в галузі літакобудування, зокрема, розширення поставок української авіаційної техніки, а також модернізації й відновлення парку літаків марки «Антонов» на території Соціалістичної Республіки В'єтнам; можливості відновлення проекту зі збирання у В’єтнамі вантажних автомобілів КрАЗ; участі української сторони у інфраструктурних проектах на території В’єтнаму, зокрема суднобудівництві, а також у проекті будівництва підприємства з виробництва пігменту диоксиду титану. Також було досягнуто домовленості щодо опрацювання питань спільної участі у проекті з будівництва гідроелектростанції на території Лаосу для вироблення енергії для потреб Соціалістичної Республіки В'єтнам. Підписання протоколу про наміри між ДП завод "Електротяжмаш” та Вєтнамською компанією «Thanh Ngoc» щодо цього питання заплановано на 25.12.2010.
 
З метою активізації співробітництва по реалізації спільних проектів у сферах геології, видобутку й переробки корисних копалин Сторони підписали Протокол про наміри між Українським державним геологорозвідувальним інститутом і в’єтнамською державною корпорацією «Vinacomin».
 
У контексті розширення співпраці в аграрній сфері сторони домовилися вивчити питання створення спільного українсько-в'єтнамського технопарку з метою реалізації проектів у сфері біотехнологій та виробництва препаратів для ветеринарних потреб і захисту рослин. Також Сторони працюватимуть у напрямку створення технологічного парку у сфері новітніх наукових розробок і технологій.
 
У рамках роботи Комісії проведений українсько-в'єтнамський бізнес-семінар, в якому взяли участь представники ділових кіл з обох сторін, які зацікавлені у розвитку промисловості, сільського господарства, медицини та туризму.
 
За результатами роботи 11-го засідання Комісії підписано Протокол.
 
Засідання є важливим підготовчим етапом до конструктивного проведення державного візиту у В'єтнамську Соціалістичну Республіку Президента України В. Ф. Януковича, запланованого на першу половину наступного року.
 
 
 

 
 

 

 

Подібна інформація про інші країни  
Австрія Азербайджан Алжир Аргентина Бельгія Білорусь Болгарія Боснія і Герцеговина Бразилія Великобританія В`єтнам Греція Грузія Естонія Єгипет ЄС Ізраїль Індія Індонезія Ірак Іран Ісландія Іспанія Італія Йорданія Казахстан Канада Киргизстан Китай Кіпр Куба Кувейт Латвія Литва Ліван Лівія Македонія Малайзія Мальта Марокко Мексика Молдова Нідерланди Німеччина ОАЕ Пакистан ПАР Південна Корея Польща Португалія Росiя Румунія Саудівська Аравія Сенегал Сербія Сирія Сінгапур Словаччина Словенія США Таджикистан Туніс Туреччина Туркменістан Угорщина Узбекистан Україна Фінляндія Франція Хорватія Чехія Чорногорія Швейцарія Швеція Японія
Інші документи по цій країні  
Довідкова інформація Економічне співробітництво Економічні новини Законодавство у сфері ЗЕД ЗЕД Інвестиції Митно-тарифне регулювання Міжурядова комісія

 
Підписка на оновлення  

Українські експортери
ДИСКАВЕРИ БУРОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (УКРАИНА), ООО
ул. Яворницкого, 41, г. Стрий, Львовская обл.
НЕПТУН, ООО
3-ий пер. Шевченка, 3, с. Б. Дальник, Беляевский район, Одесская область
КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ, ООО
ул. Сомовская, 12 Б, Харьков
КРИСТАЛЛ, ВИННИЦКИЙ ЗАВОД, ДП
ул. 600-летия, 21, г. Винница
Експортоспроможна продукція
KSG АGRO, ХОЛДИНГ
Туши и полутуши свиные

ТЕХНОТОН-ЛУГАНСК, ООО
Нить полипропиленовая мультифиламентная

КАЛИБР, ООО
Болты

Комерційні пропозиції
ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ "БАЄР АФЛАК"
Компанія зацікавлена в реалізації фармацевтичної прощукції в Україні

DOMESTAV, LTD.
Компанія зацікавлена в експорті ламелей для каркасу ліжка зі смереки, ялини, сосни, тополі або вільхи. ...

MIVINA S.R.O.
MIVINA s.r.o. зацікавлена в поставках з України: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, ...

Тендери за кордоном
Бововняний очіс
Security Paper Mill India

Відбор компаній для проведення незалежних сертифікації та інспектування прибережних проектів
Oil and Natural Gas Corporation Ltd.

Аукціон на право користування надрами родовища кам'яного вугілля "Ташкумирське"
Держкомітет промисловості, енергетики та надрокористування Киргизької республіки