Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державна підтримка
українського експорту
Укр | Eng | Рус
Ізраїль
Перелік країн
Контакти диппредставництв
Довідка про країну
Економічне співробітництво

Огляд економіки

Торговельно-економічні відносини

Торговельні обмеження

Кон’юнктура ринків
Товарообіг з Україною

Дані країни перебування

Дані Держкомстату

Торгівля послугами

Правові питання

Угоди з Україною

Законодавство країни перебування

Міжурядова комісія

Про МК та її склад

Пошук партнера

Комерційні пропозиції від фірм в країні перебування

Торги/тендери в країні перебування

Міжнародні бізнес-події

Інвестиційне співробітництво

Аналіз інвестиційного співробітництва

Галузеві об’єднання
Корисні посилання
Відгуки про Портал
Полтавська обласна державна адміністрація
«Структура сайту влаштовує, інформація доступна для зацікавлених користувачів, функціональні можливості сайту відповідають потребам»

Украинские нефтепродукты
Щодо шостого засідання Міжурядової українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва (23 - 24.06.2011)  
Параметри: Міжурядова комісія, Економічне співробітництво

 

Русскоязычный заголовок: О работе 6-го  заседания Межправительственной украинско-израильской комиссии по вопросам торговли и экономического сотрудничества (23 - 24.06.2011)


Щодо шостого засідання Міжурядової українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва (23 - 24.06.2011)

 
 
Україна та Ізраїль намітили план дій щодо укладання Угоди про вільну торгівлю між двома країнами. Про це під час шостого засідання Міжурядової українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва заявили співголови комісії – заступник Міністра економіки України Василь Мармазов та Міністр туризму Держави Ізраїль Стас Місежніков.
 
Під час засідання сторони домовились здійснити спільне дослідження для вивчення впливу від підписання Угоди на промисловість обох країн та двосторонній товарообіг.
 
З метою полегшення доступу товарів на ринки обох держав домовлено створити Постійну робочу групу зі стандартизації, метрології та оцінки відповідності, а також розробити Програму перспективних напрямів співробітництва між спеціально уповноваженим органом у сфері технічного регулювання України та Міністерством промисловості, торгівлі та праці Держави Ізраїль на 2012-2013 роки.
 
Заступник Міністра економіки Василь Мармазов під час засідання зазначив, що сторони мають намір поглибити співробітництво в сфері енергоефективності та енергозбереження, телекомунікацій та радіозв’язку, більш активно розвивати торговельно-економічне, туристичне, інвестиційне співробітництво.
 
Під час засідання також досягнуто домовленість про створення найближчим часом спільної робочої групи, яка працюватиме над визначенням пріоритетів та механізмів реалізації напрямів співробітництва в сфері довкілля згідно з Угодою між Урядом України та Урядом Держави Ізраїль про співробітництво в галузі охорони навколишнього середовища від 25 листопада 1996 року.
 
Крім того, обговорено питання пов’язані із соціальним страхуванням населення, зокрема, щодо Угоди про переказ пенсій.
 
Сторони також домовились, що за участю Ізраїльського агентства з питань розвитку співробітництва (МАШАВ) та органів місцевого самоврядування Криму буде реалізовано спеціальний сільськогосподарський проект з метою розробки кращого виробничого циклу для місцевих фермерів. Проект включатиме ізраїльські технології та ноу-хау.
 
З метою оновлення медичної інфраструктури та покращення послуг для місцевого населення МАШАВ співпрацюватиме з органами місцевої влади Вінниці та медичними центрами міста. Проект розширять шляхом приєднання таких міст як Київ та Харків. Частина проекту включатиме ізраїльське обладнання та технології на основі державно-приватного партнерства.
 
«Ми досягли значних результатів під час проведення шостого засідання Міжурядової українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, напрацювали концептуальні підходи щодо подальшої співпраці, в першу чергу, у торговельно-економічній, інвестиційній, туристичній, сферах, в сільському та рибному господарстві, в сфері охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, розвитку співробітництва між діловими колами обох держав», - зазначив заступник Міністра економіки України Василь Мармазов.
 
 
 
Подібна інформація про інші країни  
Австрія Азербайджан Алжир Аргентина Бельгія Білорусь Болгарія Боснія і Герцеговина Бразилія Великобританія В`єтнам Греція Грузія Естонія Єгипет ЄС Ізраїль Індія Індонезія Ірак Іран Ісландія Іспанія Італія Йорданія Казахстан Канада Киргизстан Китай Кіпр Куба Кувейт Латвія Литва Ліван Лівія Македонія Малайзія Мальта Марокко Мексика Молдова Нідерланди Німеччина ОАЕ Пакистан ПАР Південна Корея Польща Португалія Росiя Румунія Саудівська Аравія Сенегал Сербія Сирія Сінгапур Словаччина Словенія США Таджикистан Туніс Туреччина Туркменістан Угорщина Узбекистан Україна Фінляндія Франція Хорватія Чехія Чорногорія Швейцарія Швеція Японія
Інші документи по цій країні  
IT та телекомунікації Валюта Географічне розташування Державний устрій Довідкова інформація Економічне співробітництво Економічні новини Законодавство у сфері ЗЕД ЗЕД Інвестиції Інше машинобудування Кон’юнктура ринків Макроекономічні показники Міжурядова комісія Населення Національна символіка Святкові дні Товари агропромислового комплексу Товари фармацевтичної промисловості

 
Підписка на оновлення  

Українські експортери
ДИСКАВЕРИ БУРОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (УКРАИНА), ООО
ул. Яворницкого, 41, г. Стрий, Львовская обл.
НЕПТУН, ООО
3-ий пер. Шевченка, 3, с. Б. Дальник, Беляевский район, Одесская область
КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ, ООО
ул. Сомовская, 12 Б, Харьков
КРИСТАЛЛ, ВИННИЦКИЙ ЗАВОД, ДП
ул. 600-летия, 21, г. Винница
Експортоспроможна продукція
KSG АGRO, ХОЛДИНГ
Туши и полутуши свиные

ТЕХНОТОН-ЛУГАНСК, ООО
Нить полипропиленовая мультифиламентная

КАЛИБР, ООО
Болты

Комерційні пропозиції
ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ "БАЄР АФЛАК"
Компанія зацікавлена в реалізації фармацевтичної прощукції в Україні

DOMESTAV, LTD.
Компанія зацікавлена в експорті ламелей для каркасу ліжка зі смереки, ялини, сосни, тополі або вільхи. ...

MIVINA S.R.O.
MIVINA s.r.o. зацікавлена в поставках з України: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, ...

Тендери за кордоном
Бововняний очіс
Security Paper Mill India

Відбор компаній для проведення незалежних сертифікації та інспектування прибережних проектів
Oil and Natural Gas Corporation Ltd.

Аукціон на право користування надрами родовища кам'яного вугілля "Ташкумирське"
Держкомітет промисловості, енергетики та надрокористування Киргизької республіки