Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державна підтримка
українського експорту
Укр | Eng | Рус
Південна Корея
Перелік країн
Контакти диппредставництв
Довідка про країну
Економічне співробітництво

Огляд економіки

Торговельно-економічні відносини

Торговельні обмеження

Кон’юнктура ринків
Товарообіг з Україною

Дані країни перебування

Дані Держкомстату

Торгівля послугами

Правові питання

Угоди з Україною

Законодавство країни перебування

Міжурядова комісія

Про МК та її склад

Пошук партнера

Комерційні пропозиції від фірм в країні перебування

Торги/тендери в країні перебування

Міжнародні бізнес-події

Інвестиційне співробітництво

Аналіз інвестиційного співробітництва

Галузеві об’єднання
Корисні посилання
Відгуки про Портал
Міністерство регіонального розвитку та будівництва України
«Структура і функціональні можливості Інтернет-порталу державної підтримки українського експорту різнобічні і багатогранні та в майбутньому даний портал надасть всебічну підтримку просуванню українських товарів на зовнішніх ринках»

Украинские нефтепродукты
Огляд металургійної галузі Республіки Корея (3 квартал 2009 р.)  
Параметри: Інвестиції, Кон’юнктура ринків, ЗЕД, Економічне співробітництво, Економічні новини, Товари чорної металургії, Будівництво

 

Огляд металургійної галузі Республіки Корея (станом на 05.10.09)

 
Третій найбільший виробник сталеливарної продукції РК, - компанія Dongkuk Steel Mill, - збільшив ціну на вироблену продукцію (сталевий пруток) з 731 тис. вон до 780 тис. вон (626 дол. США) за метричну тонну у зв'язку з підвищенням світових цін на металевий лом. Друга найбільша металургійна компанія країни, -  Hyundai Steel, - підняла ціну на сталевий пруток з 751 тис. вон до 771 тис. вон. Найбільша компанія Південної Кореї POSCO також підвищила ціну на свою продукції в середньому на 13%.

Сталеливарні компанії РК у 3 кварталі 2009 року збільшать виплавку стали у зв'язку з ростом  світового попиту на метал. Прибуток сталеливарної компанії POSCO в 3 кварталі 2009 р. може скласти від 1 трлн. вон до 1,1 трлн. вон (805,5 до 860 млрд. дол. США). У першому кварталі 2009 р. прибуток компанії склав 373 млрд. вон, а у другому кварталі зменшився до 137 млрд. вон.

Сталеливарна компанія Кореї Hyundai Steel одержала першу партію залізної руди (170 тис. тонн) з Бразилії, шахти Vale. Нова система виплавки, яка вперше буде застосована на металургійному комбінаті в м. Денжин (провінція Південна Чхунчхон), зменшить шкідливі викиди в атмосферу і знизить рівень відходів виробництва. З введенням у роботу нових доменних печей у січні 2010 р. і квітні 2011 р. компанія буде виробляти понад 18 млн. т стали щорічно. На реконструкцію заводу в Денжині витрачено 5,8 трлн. вон, підприємство дає роботу 78 тис. чоловік. З виходом підприємства на проектну потужність 8 млн. тонн стали продукція заводу замістить імпорт сталі на 8 млрд. дол. США. Інша компанія РК POSCO виробляє щорічно 35,4 млн. тонн стали, що тільки на 40 % покриває потреби країни в металі. 

Південнокорейська сталеливарна компанія POSCO планує будівництво металургійного комбінату в Туреччині загальною вартістю 24 млн. дол. США. Основна продукція підприємства (листовий прокат) буде поставлятися європейським автовиробникам. Проектна потужність заводу розрахована на випуск 170 млн. тонн листового прокату на рік. Будівництво почнеться в 2010 р.

У зв'язку з ростом попиту на листовий прокат китайських автовиробників південнокорейська компанія POSCO планує будівництво нового металургійного комбінату в Китаї (м. Шейнян) з проектною потужністю виплавки 170 тис. метричних тонн стали на рік. В 2008 р. Китай виробив 9,36 млн. автомобілів, а цього року очікується виробництво 10 млн. автомобілів. Завод буде побудований до червня 2010 р. Це буде 16-й об'єкт POSCO, зведений у Китаї. Компанія нещодавно завершила будівництво своїх підприємств у Японії та Малайзії. На сьогодні POSCO має 40 металургійних комбінатів у 12 країнах світу.


У 2010 р. найбільша у світі сталеливарна компанія ArcelorMittal  разом з південнокорейською компанією POSCO можуть почати здійснювати спільний проект будівництва 2-х сталеливарних заводів у Індії загальною вартістю 32 млрд. дол. США .
Подібна інформація про інші країни  
Австрія Азербайджан Алжир Аргентина Бельгія Білорусь Болгарія Боснія і Герцеговина Бразилія Великобританія В`єтнам Греція Грузія Естонія Єгипет ЄС Ізраїль Індія Індонезія Ірак Іран Ісландія Іспанія Італія Йорданія Казахстан Канада Киргизстан Китай Кіпр Куба Кувейт Латвія Литва Ліван Лівія Македонія Малайзія Мальта Марокко Мексика Молдова Нідерланди Німеччина ОАЕ Пакистан ПАР Південна Корея Польща Португалія Росiя Румунія Саудівська Аравія Сенегал Сербія Сирія Сінгапур Словаччина Словенія США Таджикистан Туніс Туреччина Туркменістан Угорщина Узбекистан Україна Фінляндія Франція Хорватія Чехія Чорногорія Швейцарія Швеція Японія
Інші документи по цій країні  
IT та телекомунікації Будівництво Валюта Географічне розташування Державний устрій Довідкова інформація Економічне співробітництво Економічні новини Енергоносії Законодавство у сфері ЗЕД Захист внутрішнього ринку Зв'язок ЗЕД Інвестиції Інше машинобудування Інші послуги Кон’юнктура ринків Макроекономічні показники Міжурядова комісія Населення Національна символіка Нетарифне регулювання Святкові дні Товари агропромислового комплексу Товари чорної металургії Точне машинобудування Транспорт Транспортно-експедиційні послуги Туризм Фінансові послуги

 
Підписка на оновлення  

Українські експортери
ДИСКАВЕРИ БУРОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (УКРАИНА), ООО
ул. Яворницкого, 41, г. Стрий, Львовская обл.
НЕПТУН, ООО
3-ий пер. Шевченка, 3, с. Б. Дальник, Беляевский район, Одесская область
КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ, ООО
ул. Сомовская, 12 Б, Харьков
КРИСТАЛЛ, ВИННИЦКИЙ ЗАВОД, ДП
ул. 600-летия, 21, г. Винница
Експортоспроможна продукція
KSG АGRO, ХОЛДИНГ
Туши и полутуши свиные

ТЕХНОТОН-ЛУГАНСК, ООО
Нить полипропиленовая мультифиламентная

КАЛИБР, ООО
Болты

Комерційні пропозиції
ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ "БАЄР АФЛАК"
Компанія зацікавлена в реалізації фармацевтичної прощукції в Україні

DOMESTAV, LTD.
Компанія зацікавлена в експорті ламелей для каркасу ліжка зі смереки, ялини, сосни, тополі або вільхи. ...

MIVINA S.R.O.
MIVINA s.r.o. зацікавлена в поставках з України: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, ...

Тендери за кордоном
Бововняний очіс
Security Paper Mill India

Відбор компаній для проведення незалежних сертифікації та інспектування прибережних проектів
Oil and Natural Gas Corporation Ltd.

Аукціон на право користування надрами родовища кам'яного вугілля "Ташкумирське"
Держкомітет промисловості, енергетики та надрокористування Киргизької республіки